Προφίλ

Εμπνευσμένοι και λάτρεις του καλού φαγητού, δημιουργήσαμε ένα νέο πρότυπο ψητοπωλείο, με γνώριμες γεύσεις που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Σε έναν μοντέρνο εσωτερικό διάκοσμο που σε ταξιδεύει στην παλιά Αθήνα, και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό φαγητό…έκανε το PIRI PIRI να ξεχωρίζει από τις πρώτες του μέρες

Tο τρίπτυχο ποιότητα – εξυπηρέτηση – προσιτές τιμές, έχει εκτοξεύσει στην κορυφή το ψητοπωλείο Piri Piri. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, οι παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εναλλάσσονται με ψητά της ώρας, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.

Tο όνομα piri piri προέρχεται από μικρές πιπεριές Piri Piri που είναι εξαιρετικά φλογερές & εθιστικές!

Με προσωπική φροντίδα προμηθευόμαστε καθημερινά τις υγιεινότερες πρώτες ύλες από διαπιστευμένους παραγωγούς, τις οποίες στη συνέχεια αξιοποιούν δημιουργικά. Με ολόφρεσκο κρέας σε συνδυασμό με τα πιο αγνά μπαχαρικά, εφαρμόζουμε σπάνιες συνταγές απόλαυσης δημιουργώντας προϊόντα που ξεχωρίζουν. . Δουλεύουμε αποκλειστικά με φρέσκα εποχιακά προϊόντα, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά σε συνδυασμό με τα πιο αγνά μπαχαρικά, σε όλες τις παρασκευές τους. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μόνο υγιεινά και φρέσκα πιάτα.

Oι προμηθευτές μας είναι πιστοποιημένοι με όλα τα σύγχρονα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας ISO22000:2005 (EUROCERT) και HACCP

Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.